Gå direkt till innehåll
Anders Lönn avgår som generalsekreterare för Mälardalsrådet

Pressmeddelande -

Anders Lönn avgår som generalsekreterare för Mälardalsrådet

I Torsdags blev det klart att Mälardalsrådets generalsekreterare, Anders Lönn, avgår och blir statssekreterare på Utbildningsdepartementet hos Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning.

Mälardalsrådets styrelsemöte utsåg i fredags Maria Nimvik-Stern till tillförordnad generalsekreterare för Mälardalsrådet. Maria Nimvik-Stern är sedan tidigare anställd på Mälardalsrådet som processledare för En bättre sits.

Mälardalsrådets styrelse tackade avgående generalsekreterare Anders Lönn och avgående viceordförande Helene Hellmark-Knutsson för gott samarbete, och önskar dem lycka till på deras nya uppdrag.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Mälardalsrådet är en samverkansorganisation för 56 kommuner och fem landsting i Stockholm-Mälarregionen. Vi stärker regionens internationella konkurrens- och attraktionskraft genom att driva processer inom infrastruktur och transporter, kunskaps- och kompetensförsörjning och internationell benchmarking. Mälardalsrådet är en dynamisk mötesplats för politik, näringsliv och akademi i Stockholm-Mälarregionen.

 

Kontakter

Maria Nimvik Stern

Maria Nimvik Stern

Presskontakt Generalsekreterare 0705 48 13 02
Johan Hjelm

Johan Hjelm

Presskontakt Ansvarig strategisk kommunikation och utveckling Kommunikation, Infrastruktur, Mälartinget +46 707 80 28 10