Gå direkt till innehåll
Hällefors kommun blir medlem i Mälardalsrådet

Pressmeddelande -

Hällefors kommun blir medlem i Mälardalsrådet

På Mälardalsrådets senaste styrelsemöte välkomnades Hällefors kommun som vår nya medlem.

- Vi hälsar Hällefors kommun varmt välkomna som ny medlem i Mälardalsrådet! Det är glädjande att fler ser behovet och vill vara med i det storregionala samarbetet. Stockholm-Mälarregionen har en stark gemensam röst när vi lyfter fram regionen och våra prioriteringar i nationella och internationella sammanhang, säger Erika Ullberg (S), Mälardalsrådets ordförande.
Hällefors hälsar att de ser fram emot medlemskapet. - Det ska bli kul och spännande att att vidga vyerna, menar Annahelena Jernberg (S), kommunstyrelsens ordförande i Hällefors kommun.

Mälardalsrådets medlemmar representeras och leder verksamheten genom styrelsen och rådet. Vi uppmuntrar ett aktivt medlemskap där politiker, näringsliv och akademi från Stockholm-Mälarregionen kan mötas och samverka kring gemensamma samhällsutmaningar.

Vill du att vi besöker din organisation och berättar mer om vad det innebär att vara medlem och hur vi tillsammans stärker den storregionala utvecklingen – kontakta generalsekreterare Maria Nimvik Stern på 070 548 13 02 eller maria.nimvikstern@malardalsradet.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Mälardalsrådet är en samverkansorganisation för kommuner, landsting och regioner i Stockholm-Mälarregionen. Vi stärker regionens internationella konkurrens- och attraktionskraft genom att driva processer inom infrastruktur och transporter, kunskaps- och kompetensförsörjning och internationella jämförelser och lärande. Mälardalsrådet är en dynamisk mötesplats för politik, näringsliv och akademi i Stockholm-Mälarregionen.

Kontakter

Maria Nimvik Stern

Maria Nimvik Stern

Presskontakt Generalsekreterare 0705 48 13 02
Johan Hjelm

Johan Hjelm

Presskontakt Ansvarig strategisk kommunikation och utveckling Kommunikation, Infrastruktur, Mälartinget +46 707 80 28 10